BEDRIJFSTRAINING SPORTEN

Samen sporten is een geweldige manier om de banden met je team te versterken en een gezonde en positieve werkcultuur te creëren. Door samen te werken aan fitnessdoelen, kun je elkaar motiveren en ondersteunen, met een betere samenwerking en communicatie op de werkvloer. Dus waar wacht je nog op? Trek je sportschoenen aan en nodig je collega’s uit voor een sportieve teambuildingssessie!


VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN

BEDRIJFSFITNESS VOOR JOU EN JE COLLEGA’S

Ben je het zat om de hele dag stil te zitten op kantoor en wil je wat energie opdoen? Start met bedrijfsfitness en train samen met je collega’s. Het is een geweldige manier om je lichaam in beweging te houden, maar ook om de banden met je collega’s te versterken en een gezonde en productieve werkomgeving te creëren. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je vandaag nog in voor onze bedrijfsfitness en ervaar de voordelen van een actieve levensstijl met je collega’s!

VERSCHILLENDE BEDRIJFSTRAININGEN BESCHIKBAAR

Groepsles Boksen – Believe and Achieve

BOKSEN

Boksen is door de combinatie van actief stoten en verdedigen een ideale combinatie van kracht- en conditietraining. Naast de vaardigheden van het boksen werken deelnemers aan een fit lichaam en aan hun zelfvertrouwen.


ONTDEK MEER

Groepsles Bootcamp – Believe and Achieve

BOOTCAMP

Een bootcamp training staat in het teken van in een korte tijd trainen op een hoge intensiteit. De training is gericht op het verbranden van vet en het ontwikkelen van spieren.


Groepsles HIIT training – Believe and Achieve

HIIT

HIIT is de grotere broer van Bootcamp. HIIT staat in de sportwereld voor ‘High Intensitity Interval Training’. De naam geeft al aan dat het gaat om een harde training gepaard met een hoge hartslag.


Groepsles Kickboksen – Believe and Achieve

KICKBOKSEN

Bij kickboksen mogen ook de benen gebruikt worden. Kickboksen is door de combinatie van actief stoten, trappen en verdedigen een ideale combinatie van kracht- en conditietraining.


Groepsles Kettlebell training – Believe and Achieve

KETTLEBELL TRAINING

Een kettlebell training is gericht op het verhogen van kracht, coördinatie en conditie. Daarmee is het een combinatie van kracht- en cardiotraining.


BELIEVE AND ACHIEVE

WAAROM STARTEN MET BEDRIJFSTRAINING?


GEZELLIGHEID & UITDAGING

Trainen in groepsverband zorgt voor gezelligheid en een stimulans. Iedereen wil het beste het beste uit zichzelf halen én plezier ervaren.

FLEXIBILITEIT

Spreek een vast moment af wanneer jullie komen trainen. Onze trainer zal jullie team begeleiden om jullie doelen te halen.

ZELF JE LES KIEZEN

Bepaal aan de hand van jullie doelen welke training je gaat volgen.

JE DOEL BEHALEN

Bekijk samen met onze trainer de groepstraining die past bij jullie doelen om optimaal resultaat te behalen.

START NU MET JE COLLEGA’S

Teambuilding. Samen sporten is niet alleen goed voor je lichaam, het kan ook een geweldige manier zijn om de banden met je team te versterken. Door samen te werken aan het bereiken van fitnessdoelen, kan je team een gevoel van verbondenheid en saamhorigheid ontwikkelen dat zich ook vertaalt naar de werkvloer. Het kan zelfs helpen om communicatie en samenwerking tussen collega’s te verbeteren.

Dus waarom niet eens een bedrijfsfitness sessie organiseren en je team inspireren om samen te bewegen en te groeien? Het is een win-win situatie voor iedereen!START MET EEN BEDRIJFSTRAINING

Wanneer we onze doelen behalen zijn we trots op onszelf. Het voelt als een overwinning. Believe & Achieve helpt jouw team bij het bereiken van de doelen. Vraag hier een vrijblijvende offerte aan voor een bedrijfstraining.

INTAKE GESPREK

Kennis maken en jullie doel scherp stellen. Op basis daarvan kunnen we bepalen wat nodig is om jullie doel te halen.

AAN DE SLAG

Na het intakegesprek gaan we direct aan de slag. Zo kunnen jullie ervaren wat de kracht is van een personal trainer.

VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN

×

Wij helpen je graag

Neem eenvoudig contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Vraag? Stuur ons een bericht