GROEPSLESSEN

Gezellig samen sporten met vrienden, collega’s of juist om nieuwe mensen te leren kennen die net zo fanatiek zijn als jij. In onze nieuwe gym speciaal voor groepslessen, bieden we verschillende soorten lessen aan. Welke kies jij?


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

GROEPSLESSEN AMSTERDAM

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met leuke groepslessen? Onder begeleiding van gecertificeerde trainers dagen we je uit om je grenzen te verleggen. De lessen in Amsterdam zijn in kleine groepen en er is ruimte voor maximaal 10 personen.

Zo ben je er van verzekerd dat je niet in een overvolle les zit en er voldoende aandacht is voor jouw begeleiding.

KRACHTPATSERS

Groepsles Boksen – Believe and Achieve

BOKSEN

Boksen is door de combinatie van actief stoten en verdedigen een ideale combinatie van kracht- en conditietraining. Naast de vaardigheden van het boksen werken deelnemers aan een fit lichaam en aan hun zelfvertrouwen.


ONTDEK MEER

Groepsles Bootcamp – Believe and Achieve

BOOTCAMP

Een bootcamp training staat in het teken van in een korte tijd trainen op een hoge intensiteit. De training is gericht op het verbranden van vet en het ontwikkelen van spieren.


ONTDEK MEER

Groepsles HIIT training – Believe and Achieve

HIIT

HIIT is de grotere broer van Bootcamp. HIIT staat in de sportwereld voor ‘High Intensitity Interval Training’. De naam geeft al aan dat het gaat om een harde training gepaard met een hoge hartslag.


ONTDEK MEER

EEN MET JE LICHAAM

Groepsles Kickboksen – Believe and Achieve

KICKBOKSEN

Bij kickboksen mogen ook de benen gebruikt worden. Kickboksen is door de combinatie van actief stoten, trappen en verdedigen een ideale combinatie van kracht- en conditietraining.


ONTDEK MEER

Groepsles Kettlebell training – Believe and Achieve

KETTLEBELL TRAINING

Een kettlebell training is gericht op het verhogen van kracht, coördinatie en conditie. Daarmee is het een combinatie van kracht- en cardiotraining.


ONTDEK MEER

Groepsles Bootcamp – Believe and Achieve

SMALL GROUP TRAINING

Liever trainen met collega’s of vrienden? Dan is small group training ideaal. Je traint met maximaal 3 anderen, waardoor de training aanvoelt als een personal training. Small group training kan je volgen als bokstraining, bootcamp of elke andere training. Neem contact met ons op voor meer informatie.


BELIEVE AND ACHIEVE

WAAROM EEN GROEPSTRAINING VOLGEN?


GEZELLIGHEID & UITDAGING

Trainen in groepsverband zorgt voor gezelligheid en een stimulans. Iedereen wil het beste het beste uit zichzelf halen én plezier ervaren.

FLEXIBILITEIT

Bepaal samen met de vaste groep wanneer jullie gaan trainen of sluit op een willekeurige tijd aan bij een andere groep.

ZELF JE LES KIEZEN

Bepaal aan de hand van jouw doelen welke training je deze week gaat volgen.

JE DOEL BEHALEN

Bekijk samen met een trainer de groepstraining die past bij jouw doelen om optimaal resultaat te behalen.


ROOSTER GROEPSLESSEN


Hieronder vind je onze lessen voor de komende periode. Je kan kiezen uit verschillende lessen en je kunt op elk moment inschrijven.
TARIEVEN GROEPSLESSEN

Bij ons kan je sporten en ben je zelf flexibel in welk sportabonnement je afsluit voor je groepsles. Je kan bij ons kiezen uit een 12 maanden abonnement, maar ook voor 1 of 6 maanden. Daarnaast kan je kiezen hoeveel keer per week je een groepsles komt volgen; 1x per week, 2x of onbeperkt aantal keer per week. Bereken hieronder eenvoudig je kosten per week.


Totaal

GEZELLIG EEN GROEPSLES VOLGEN

Groepslessen volgen. Superleuk en het motiveert ook nog eens extra! Doordat je in een team dezelfde oefeningen uitvoert, kan je elkaar aanmoedigen en het beste uit jezelf halen. Uiteraard volg je de les op je eigen tempo in onze gym in Amsterdam Oost. We zorgen voor kleine groepjes van maximaal 6 andere fanatiekelingen, waardoor we altijd evenveel aandacht kunnen besteden aan iedereen en veilig kunnen sporten.

Altijd een les die bij je past. Want wat je doel ook is, er is altijd een training die daarop aansluit. Of je nu je conditie wilt verbeteren of meer kracht wilt krijgen. De trainingen duren een uur en zijn prima vol te houden voor iedereen. Uiteraard kan je altijd nog kiezen voor een les van de personal trainer.START MET EEN GRATIS GROEPSLES

Wanneer we onze doelen behalen zijn we trots op onszelf. Het voelt als een overwinning. Believe & Achieve helpt je jouw doel te behalen. Vraag hier je gratis groepsles aan.

INTAKE GESPREK

Kennis maken en jouw doel scherp stellen. Op basis daarvan kunnen we bepalen wat nodig is om jouw doel te halen.

AAN DE SLAG

Na het intakegesprek gaan we direct aan de slag. Zo kan je ervaren wat de kracht is van een personal trainer.

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

×

Stuur ons een bericht

Neem direct contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Stuur ons een bericht via WhatsApp