PERSONAL TRAINER AMSTERDAM

Personal trainer in Amsterdam Oost? Behaal nu ook je doelen en wordt fitter, sterker en krijg meer energie. In onze gym krijg je écht persoonlijke aandacht. Geen overvolle sportschool en een voor jou op maat gemaakt plan. Kom langs en maak vrijblijvend kennis met een gratis proefles!

GRATIS PROEFLES AANVRAGENINTAKE

Jouw doel staat voorop


Bij een intakegesprek bespreken we je wensen en doelen maar ook  je algehele fitheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal uur slaap om zo een realistisch haalbaar en op maat gemaakt plan te kunnen samenstellen.Trainingsplan

Volledig op maat


Vervolgens stellen onze trainers een trainingsschema op voor een bepaalde periode. Je traint in onze prive gym. Afhankelijk van wat je wilt bereiken, stellen we samen de doelen op en meten we tussentijds jouw voortgang.Voeding

Gezond en effectief


Ook stellen wij een voedingsschema op aan de hand van je huidige eetpatroon. Geen streng dieet maar gaande weg leren wij je wel verstandige keuzes te maken over je voeding.WAT ONZE LEDEN ZEGGEN


Cherlyne Carolina

Wat een geweldige locatie om te trainen. Prachtig interieur en een top personal trainer. Giovanny is oprecht een personal trainer in hart en nieren. Denkt mee en doet daarnaast wat je ook verwacht van een personal trainer.

Koosje Janssen

Giovanni is een personal trainer die de tijd voor je neemt. De de training en intensiviteit op jouw persoonlijk af stemt. Ik voelde mij al snel fitter, sterker en meer energie hebben.

Wiebe de Jong

Training bij Believe & Achieve is top. Afwisselend, uitdagend en persoonlijk. Gevarieerde oefeningen die elke week weer anders zijn en lesprogramma’s die ervoor zorgen dat je gehele lijf wordt getraind. Locatie makkelijk bereikbaar met de auto en training in privé sfeer. Het enige nadeel is de spierpijn.


Personal training met z’n tweeën of small group

Sport je liever met z’n tweeën? Kies dan voor DUO personal training. Dan train je samen met je partner, collega, vriend of vriendin en behaal je samen de gewenste doelstelling! Je kan ook kiezen voor een small group training, waarbij je met maximaal 4 personen komt trainen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
FOUNDER, OWNER & TRAINER

GIOVANNYPERSONAL TRAINER

MARTIJNGROEPSTRAINER

D’ANGELO(SPORT)MASSEUR

GUNOEEN GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Benieuwd naar trainen met een personal coach? Vraag hier vrijblijvend je gratis proefles aan.
    Welke dag heeft jouw voorkeur?


    ×

    Stuur ons een bericht

    Neem direct contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

    × Stuur ons een bericht via WhatsApp