PERSONAL TRAINER AMSTERDAM OOST

Personal trainer in Amsterdam Oost? Behaal nu ook je doelen en word fitter, sterker en krijg meer energie. In onze gym krijg je écht persoonlijke aandacht. Geen overvolle sportschool en een voor jou op maat gemaakt plan. Kom langs en maak vrijblijvend kennis met een gratis proefles!

GRATIS PROEFLES AANVRAGENINTAKE

Jouw doel staat voorop


Bij een intakegesprek bespreken we je wensen en doelen maar ook  je algehele fitheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aantal uur slaap om zo een realistisch haalbaar en op maat gemaakt plan te kunnen samenstellen.Trainingsplan

Volledig op maat


Vervolgens stellen onze trainers een trainingsschema op voor een bepaalde periode. Je traint in onze prive gym in Amsterdam Oost. We stellen samen de doelen vast en meten tussentijds jouw voortgang.Voeding

Gezond en effectief


Ook stellen wij een voedingsschema op aan de hand van je huidige eetpatroon. Geen streng dieet maar gaande weg leren wij je wel verstandige keuzes te maken over je voeding.WAT ONZE LEDEN ZEGGEN


Cherlyne Carolina

Wat een geweldige locatie om te trainen. Prachtig interieur en een top personal trainer. Giovanny is oprecht een personal trainer in hart en nieren. Denkt mee en doet daarnaast wat je ook verwacht van een personal trainer.

Koosje Janssen

Giovanni is een personal trainer die de tijd voor je neemt. De de training en intensiviteit op jouw persoonlijk af stemt. Ik voelde mij al snel fitter, sterker en meer energie hebben.

Wiebe de Jong

Training bij Believe & Achieve is top. Afwisselend, uitdagend en persoonlijk. Gevarieerde oefeningen die elke week weer anders zijn en lesprogramma’s die ervoor zorgen dat je gehele lijf wordt getraind. Locatie makkelijk bereikbaar met de auto en training in privé sfeer. Het enige nadeel is de spierpijn.
Personal training met z’n tweeën of small group

Sport je liever met z’n tweeën? Kies dan voor DUO personal training. Dan train je samen met je partner, collega, vriend of vriendin en behaal je samen de gewenste doelstelling! Je kan ook kiezen voor een small group training, waarbij je met maximaal 4 personen komt trainen.


MEER OVER SMALL-GROUP TRAINING

Giovanny – Believe and Achieve – Team

FOUNDER, OWNER & TRAINER

GIOVANNY


Martijn – Believe and Achieve – Team

PERSONAL TRAINER

MARTIJN


Jay – Believe and Achieve

PERSONAL TRAINER

JAY


D’Angelo – Believe and Achieve – Team

GROEPSTRAINER

D’ANGELOEEN GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

Aan de slag met een personal trainer in Amsterdam Oost? Vraag hier vrijblijvend je gratis proefles aan.
  Welke dag heeft jouw voorkeur?


  • Waarom een personal trainer?
  • Hoelang duurt personal training?
  • Kan ik langskomen wanneer ik wil of werken jullie op afspraak?
  • Wat moet ik meenemen als ik kom sporten?
  • Wat zijn de kosten van trainen met een personal trainer?
  Waarom een personal trainer?

  Een personal trainer brengt jouw doelen in kaart en stemt daar de trainingen op af. Zo weet je zeker dat je echt werkt om je doelen te behalen. Ook leer je de basishoudingen van onze trainer, zodat je goed weet waar je op moet letten als je een oefening uitvoert. Daarmee voorkom je blessures en haal je echt alles uit een oefening.

  Hoelang duurt personal training?

  Een les personal training duurt bij ons een uur. Vooraf maken we een schema voor het uur dat je bij ons traint en zorgen we voor de juiste begeleiding tijdens het trainen.

  Kan ik langskomen wanneer ik wil of werken jullie op afspraak?

  Bij Believe and Achieve werken we op afspraak. Daardoor kunnen we iedereen de volledige aandacht geven tijdens de les. Wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

  Wat moet ik meenemen als ik kom sporten?

  Als je bij ons komt sporten dan raden we aan om in flexibele sportkleding te komen. Koffie, thee of een flesje water hebben we voor je klaarliggen, net zoals een handdoek. Douchen is mogelijk bij ons en omkleden uiteraard ook. Ook beschikken we over lockers.

  Wat zijn de kosten van trainen met een personal trainer?

  De kosten voor het trainen met een personal trainer kun je vinden op onze tarievenpagina. Je kan er zelf voor kiezen hoevaak je per week wilt komen trainen en/of je samen of alleen wilt trainen. Eerst even proberen? Boek dan nog een vrijblijvende proefles in.  BEZOEK ONZE GYM

  Onze private gym is eenvoudig te bereiken en parkeren is gratis. Het adres van onze gym is:

  H.J.E. Wenckebachweg 135, Amsterdam.
  ×

  Wij helpen je graag

  Neem eenvoudig contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

  × Vraag? Stuur ons een bericht