PRIVE GYM AMSTERDAM OOST

Onze exclusieve prive gym in Amsterdam Oost is gelegen in het Amstel Business Park. Direct naast de snelweg. Met ruim 130m2 en de modernste apparatuur hebben wij alles in huis om alles uit jouw training te halen en daarnaast zijn we uitgerust met luxe voorzieningen!


DIRECT PROEFLES AANVRAGEN


Waarom sport je bij ons?

  • Exclusieve privé gym in Amsterdam Oost
  • Geen overvolle sportschool
  • Enthousiast en ervaren team met alle aandacht voor jouw doelen
  • Goed bereikbaar en gratis parkerenONZE FACILITEITEN

  • Luxe cardio apparatuur, kracht- & functionele training apparatuur
  • Prive kleedkamer met douche, handdoeken en locker
  • Gratis koffie/thee en een stuk fruit
  • Body Composition Analyzer (BCA)

Met de BCA meting, brengen we jouw lichaamssamenstelling in kaart en meten o.a. jouw BMI, spiermassa, vetpercentage, ruststofwisseling (BMR) en vochtgehalte.GEEN OVERVOLLE SPORTSCHOOL

Professionaliteit, kwaliteit en écht op maat afgestemde trainingen op jouw behoeftes en doelen, staan bij ons hoog in het vaandel. Personal training of DUO-training met nooit meer dan 2 mensen tegelijk trainen in onze private gym. De kleinschalige groepslessen zijn met maximaal 10 personen.PARKEREN & BEREIKBAARHEID

Onze prive gym is makkelijk te bereiken met de fiets, OV en auto. Ligt centraal in het Amstel Business Park op 7 minuten afstand van het Amstel station en op 3 minuten afstand van station Spaklerweg. Kom je met de auto?

Parkeren kan gratis voor de deur op ons eigen parkeerterrein.PERSONAL TRAINING


Met onze personal trainers weet je zeker dat je alles uit de training haalt om je doel te bereiken. Uiteraard zijn onze trainers gecertificeerd en zetten jouw gezondheid altijd op de eerste plaats.


MEER OVER PERSONAL TRAINERS


GROEPSLESSEN


In onze private gym geven we naast personal trainingen, ook groeplessen. Kies bijvoorbeeld uit: HIIT, bootcamp, boksen, kickboksen of een kettlebell training. Uiteraard kan je ook eerst voor een proefles kiezen.


ONTDEK ONZE GROEPSLESSEN

×

Stuur ons een bericht

Neem direct contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Stuur ons een bericht via WhatsApp