SMALL-GROUP TRAINING

Gezellig samen sporten met vrienden, collega’s of juist om nieuwe mensen te leren kennen die net zo fanatiek zijn als jij. In onze gym bieden we verschillende soorten small-group trainingen aan. Welke kies jij?


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

SMALL-GROUP LESSEN AMSTERDAM

Wil je nét dat stapje extra zetten en meedoen met een small-group les? Onder begeleiding van gecertificeerde trainers dagen we je uit om je grenzen te verleggen. De lessen worden gegeven in kleine groepen van 2 tot 4 personen en kost 25,- per keer dat je meedoet.

Zo ben je er van verzekerd dat je niet in een overvolle les zit en er voldoende aandacht is voor jouw begeleiding.

KRACHTPATSERS

Groepsles Boksen – Believe and Achieve

BOKSEN

Boksen is door de combinatie van actief stoten en verdedigen een ideale combinatie van kracht- en conditietraining. Naast de vaardigheden van het boksen werken deelnemers aan een fit lichaam en aan hun zelfvertrouwen.


ONTDEK MEER

Groepsles Bootcamp – Believe and Achieve

BOOTCAMP

Een bootcamp training staat in het teken van in een korte tijd trainen op een hoge intensiteit. De training is gericht op het verbranden van vet en het ontwikkelen van spieren.


Groepsles HIIT training – Believe and Achieve

HIIT

HIIT is de grotere broer van Bootcamp. HIIT staat in de sportwereld voor ‘High Intensitity Interval Training’. De naam geeft al aan dat het gaat om een harde training gepaard met een hoge hartslag.


EEN MET JE LICHAAM

Groepsles Kickboksen – Believe and Achieve

KICKBOKSEN

Bij kickboksen mogen ook de benen gebruikt worden. Kickboksen is door de combinatie van actief stoten, trappen en verdedigen een ideale combinatie van kracht- en conditietraining.


Groepsles Kettlebell training – Believe and Achieve

KETTLEBELL TRAINING

Een kettlebell training is gericht op het verhogen van kracht, coördinatie en conditie. Daarmee is het een combinatie van kracht- en cardiotraining.


BELIEVE AND ACHIEVE

WAAROM EEN SMALL-GROUP TRAINING VOLGEN?


GEZELLIGHEID & UITDAGING

Trainen in groepsverband zorgt voor gezelligheid en een stimulans. Iedereen wil het beste het beste uit zichzelf halen én plezier ervaren.

FLEXIBILITEIT

Bepaal samen met de vaste groep wanneer jullie gaan trainen of sluit op een willekeurige tijd aan bij een andere groep.

ZELF JE LES KIEZEN

Bepaal aan de hand van jouw doelen welke training je deze week gaat volgen.

JE DOEL BEHALEN

Bekijk samen met een trainer de groepstraining die past bij jouw doelen om optimaal resultaat te behalen.

VOLG EEN SMALL-GROUP TRAINING

Een small-group training volgen. Superleuk en het motiveert ook nog eens extra! Doordat je in een klein team dezelfde oefeningen uitvoert, kan je elkaar aanmoedigen en het beste uit jezelf halen. Uiteraard volg je de les op je eigen tempo in onze gym in Amsterdam Oost. We zorgen voor kleine groepjes met maximaal 3 andere fanatiekelingen, waardoor we altijd evenveel aandacht kunnen besteden aan iedereen en veilig kunnen sporten.

Altijd een les die bij je past. Want wat je doel ook is, er is altijd een training die daarop aansluit. Of je nu je conditie wilt verbeteren of meer kracht wilt krijgen. De trainingen duren een uur en zijn prima vol te houden voor iedereen. Uiteraard kan je altijd nog kiezen voor een les van de personal trainer.START MET EEN SMALL-GROUP TRAINING

Wanneer we onze doelen behalen zijn we trots op onszelf. Het voelt als een overwinning. Believe & Achieve helpt je jouw doel te behalen. Vraag hier je gratis les aan.

INTAKE GESPREK

Kennis maken en jouw doel scherp stellen. Op basis daarvan kunnen we bepalen wat nodig is om jouw doel te halen.

AAN DE SLAG

Na het intakegesprek gaan we direct aan de slag. Zo kan je ervaren wat de kracht is van een personal trainer.

GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

×

Wij helpen je graag

Neem eenvoudig contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Vraag? Stuur ons een bericht