BOKSEN IN AMSTERDAM

Kom boksen in Amsterdam Oost bij Believe and Achieve! Boksen is een hele goede manier om je conditie- en reactiesnelheid te verbeteren. Je leert van ons de technieken van stoten, maar ook verdedigen. Naast de vaardigheden werk je onbewust aan je zelfvertrouwen en aan een mooi en sterk lichaam. Onze bokstrainingen zijn geschikt voor iedereen, elke leeftijd en elk niveau.


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN


Boksen in Amsterdam Oost

Wil je boksen in Amsterdam? Dan gaan we gelijk aan de slag. Of je al ervaring hebt of niet. We zorgen voor een stabiele basis, zodat we kunnen bouwen aan een techniek. Die kunnen we vervolgens verfijnen. Onze privé gym in Amsterdam Oost is voorzien van alle voorzieningen, dus ook bokshandschoenen. Maar voel je vrij om je eigen bokshandschoenen mee te nemen.

De boksles begint met het opwarmen van je spieren. Daarna focussen we op bepaalde boks-technieken die je vervolgens gaat uitproberen. Onze bokslessen zijn geschikt voor elke leeftijd.

Beschikbaar als groepsles of 1-op-1 met een personal trainer.PRIVÉ BOKSLES

Boksen is niet alleen maar stoten en verdedigen. Je zult merken dat je conditie echt op de proef wordt gesteld. Deze sport is bij ons mogelijk als groepsles of priveles. We zullen naast technieken, ook werken aan je conditie. Je zal het langer volhouden en sneller kunnen reageren. Als je afvallen als doel hebt, dan is het ook een slimme keuze, want je verbrandt veel calorieën.

Liever kickboksen? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden deze aan als groepsles of als privé les.


DIRECT PROEFLES AANVRAGEN


  • Welke spieren train je met boksen?
  • Ik heb nog geen ervaring, waar start ik?
  • Kan ik ook samen met een vriend(in) komen?
  • Boksen voor beginners is ook mogelijk?
  • Wat zijn de voordelen van boksen?
  • Welke groepslessen zijn er nog meer?
Welke spieren train je met boksen?

Je gebruikt meerdere spiergroepen tegelijkertijd. Je stoot, maar je moet jezelf ook verdedigen. Je zal je bovenarmen, schouders, buikspieren en benen nodig hebben. Daar zullen we ook aan werken om die spiergroepen te verbeteren. De ideale combinatie tussen kracht en conditie training dus verbrand je er extra veel calorieën!

Ik heb nog geen ervaring, waar start ik?

Het begint allemaal door je aan te melden en het uit te proberen! Bij deze sport denken veel mensen dat het gaat om harde stoten en verdedigen, maar het is veel meer dan dat. Het gaat vooral om doorzettingsvermogen, evenwicht en behendigheid. Kortom, deze sport is voor iedereen! Als jij je 100% inzet, dan zorgen wij voor de juiste technieken!

Kan ik ook samen met een vriend(in) komen?

Zeker. Met zijn tweeën sporten zorgt voor nog meer motivatie en uitdaging, ook bij deze sport. Wij zorgen voor een goede training voor jullie allebei, ook als jullie van niveau verschillen.

Boksen voor beginners is ook mogelijk?

Zeker! Je kan met boksen beginnen op elk niveau. Heb je interesse en wil je beginnen? Dan helpen we je op weg en leren we je de fijne kneepjes van deze sport. Als je al wat meer ervaring hebt, dan achterhalen we je niveau en starten we vanaf daar verder.

Wat zijn de voordelen van boksen?

Naast dat je van boksen mentaal en fysiek sterke wordt, zijn er nog een paar voordelen te noemen:

  • Het gaat stress tegen.
  • Je zelfvertrouwen krijgt een boost.
  • Je krijgt er energie van.
  • Je sociale vaardigheden verbeteren.
Welke groepslessen zijn er nog meer?

Naast boksen hebben we ook nog groepslessen zoals: kickboksen, HIIT-training, bootcamp en kettlebell trainingen.


ENTHOUSIAST GEWORDEN?

×

Wij helpen je graag

Neem eenvoudig contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Vraag? Stuur ons een bericht