BOOTCAMP TRAINING

Met een bootcamp training werk je in een korte tijd intensief aan je lichaam. Je voert verschillende oefeningen uit op hoge intensiteit, maar ook kracht oefeningen en cardio. In onze privé gym in Amsterdam, hebben we alle materialen om je een vol uur te vermaken. Het volgen van een bootcamp-les is ideaal om snel vet te verbranden en spieren te ontwikkelen. En je conditie wordt er ook ijzersterk van. Sta jij al klaar?


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN


BOOTCAMP OEFENINGEN OP JOUW NIVEAU

Je doet verschillende bootcamp oefeningen in een uur tijd.  Soms op tijd, andere keer op basis van het aantal herhalingen. Je krijgt te maken met krachttrainingen maar ook je conditie wordt op de proef gesteld. Het verbetert je uithoudingsvermogen en naarmate je het vaker doet, zal je er ook beter in gaan worden. In overleg met onze personal trainer, kun je uiteindelijk doorgroeien naar een HIIT training.

Bootcampen is bij ons mogelijk individueel of met een groep, of kom je gezellig met ze tweeën? Samen slaan we de handen in een en werken we toe aan jouw doel, of jullie doel!BOOTCAMP VOOR BEGINNERS

Start je net en ben je op zoek naar een bootcamp training voor beginners? Dan kan je bij ons prima aan de slag. Onze bootcamplessen worden aangeboden op elk niveau. Samen bekijken we welk niveau het best bij je past, maar we dagen je natuurlijk wel uit! Het volgen van een bootcamp is ideaal als je in korte tijd veel vet wilt verbranden, want je zet je hele lichaam aan het werk!


ONTDEK MEER

  • Welke spieren train je met bootcampen?
  • Ik heb nog geen ervaring met bootcampen, waar start ik?
  • Kan ik ook samen met een vriend(in) komen bootcampen?
  • Welke groepslessen zijn er nog meer?
Welke spieren train je met bootcampen?

Met bootcampen komen al je spiergroepen aan bod. Je springt, doet push-ups, optrekken en nog veel meer. Dit zijn zowel kracht als conditionele oefeningen.

Ik heb nog geen ervaring met bootcampen, waar start ik?

Je kan op ieder moment beginnen met bootcampen. Samen kijken we welk niveau het best bij je past. Daarna gaan we opbouwen, zodat we naar een doel toe kunnen werken.

Kan ik ook samen met een vriend(in) komen bootcampen?

Dan kan natuurlijk! Samen sporten is leuker en motiveert nóg meer. Als je allebei een ander niveau hebt, dan houden we daar rekening mee. Want iedereen heeft een eigen doel voor ogen.

Welke groepslessen zijn er nog meer?

Naast bootcampen hebben we ook nog groepslessen zoals: kettlebell-training, HIIT-training, kickboksen en boksen.


JOUW DOEL, ONZE FOCUS


BEGELEIDING

Met de juiste begeleiding zorgen we ervoor dat je jouw doel met bootcampen gaat bereiken


HET JUISTE PLAN

Aan het begin stellen we een plan op om jouw doel te bereiken


DUO-TRAINING

Deze bootcamples kan je ook samen met je vriend(in) volgen

×

Wij helpen je graag

Neem eenvoudig contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Vraag? Stuur ons een bericht