HIIT-TRAINING AMSTERDAM

HIIT staat voor ‘High Intensity Training‘. De naam  zegt het al, keihard werken waarbij je hartslag flink omhoog wordt geschroefd. Ook worden je grote spiergroepen flink aangesproken, waardoor je een hogere stofwisseling krijgt, meer kracht en een fit lichaam.

Bij deze trainingen wissel je snel af van oefeningen, meestal in een soort circuit opstelling. In onze gym in Amsterdam Oost zorgen wij elke keer voor een ander circuit en dat je het uiterste uit jezelf gaat halen. GO!


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN


HIIT TRAINING OP JOUW NIVEAU

HIIT is een manier van sporten op een hoger niveau. Je conditie wordt flink op de proef gesteld door onze personal trainer. Je hartslag zal constant hoog zijn en de rustperiodes zijn kort. Deze manier van trainen is ideaal voor iedereen die zijn conditie wilt verbeteren of wilt afvallen. Uiteraard zijn er verschillende niveaus beschikbaar om het uiterste uit jezelf te halen. Je zou ook kunnen beginnen met een bootcamp training om vervolgens door te groeien naar deze trainingen.HIIT TRAINING VOOR BEGINNERS

Een HIIT-training is ideaal als je veel calorieën wilt verbranden. Zelf na de training is je lichaam nog uren bezig met verbranden. Dat komt door de hoge intensiteit van de training. Deze lessen zijn er voor beginners of als je al wat meer ervaring hebt. Uiteindelijk zal je merken dat je fitter gaat worden en meer energie gaat krijgen. Eet daarbij gezond en verantwoord, dan bereik je je doel nog sneller. Uiteraard kunnen we je ook tips geven voor je voedingsschema.


 • Welke spieren train je met een HIIT-training?
 • Ik heb nog geen ervaring, waar start ik?
 • Kan ik ook samen met een vriend(in) deze training volgen?
 • Wat zijn de voordelen van HIIT?
 • Welke groepslessen zijn er nog meer?
Welke spieren train je met een HIIT-training?

Je zal alle spieren gaan gebruiken. Vooral je grote spiergroepen zoals je rug en benen zul je na afloop goed gaan voelen. Uiteraard kunnen we focus in de training aanbrengen als je bijvoorbeeld meer aandacht aan je benen wilt geven.

Ik heb nog geen ervaring, waar start ik?

Deze trainingen zijn erg intensief. Daarom is het aan te raden om al een beetje conditie te hebben voordat je begint aan deze training. Als je al een bootcamp training volgt, dan zijn deze trainingen een goede uitdaging. Twijfel je of deze training bij je past? Neem contact met ons op of vraag een gratis proefles aan.

Kan ik ook samen met een vriend(in) deze training volgen?

Dat is mogelijk! Met zijn tweeën sporten zorgt voor nog meer motivatie en uitdaging. Wij zorgen voor een goede training voor jullie allebei, ook als jullie van niveau verschillen.

Wat zijn de voordelen van HIIT?

Met het volgen van een HIIT-training, verbeter je je uithoudingsvermogen. Andere voordelen van deze training:

 • Het houdt je spiermassa intact.
 • Het kost weinig tijd.
 • Het verhoogt je metabolisme.
 • Het is gezond voor je hart.
 • HIIT verveelt niet.
 • Je wordt er mentaal sterker van.
 • Het helpt om snel af te vallen.
Welke groepslessen zijn er nog meer?

Naast HIIT hebben we ook nog groepslessen zoals: kickboksen, boksen, bootcamp en kettlebell trainingen.ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben je enthousiast geworden voor deze HIIT-training? Boek dan een gratis proefles en ontdek of deze les echt bij je past. Ben je na het volgen van de les nog steeds enthousiast? Dan neemt een van onze trainers je doelen door en maken we een plan voor de komende tijd. Waar wacht je nog op?


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

×

Wij helpen je graag

Neem eenvoudig contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Vraag? Stuur ons een bericht