KETTLEBELL TRAINING

De kettlebell is het ultieme alles-in-1 fitnessapparaat. Een kettlebell ziet eruit als een ouderwetse kanonskogel met daaraan een handvat. De roots van de kettlebell liggen in Rusland. De Russische militairen trainden met deze kanonskogels om fysiek sterk te worden. Bij een kettlebell training werk je tegelijk aan kracht, lenigheid, vetverbranding en cardio. Een ideale workout als je het gehele lichaam wilt aanpakken.


DIRECT PROEFLES AANVRAGEN


KETTLEBELL TRAINING OP JOUW NIVEAU

Kettlebells zijn er in verschillende gewichtsniveaus. Daardoor kun je stap voor stap je lichaam naar een hoger niveau tillen. Naarmate je fitter wordt gaat het gewicht omhoog. Fitter worden bestaat ook uit gezond en verantwoord eten. Daarmee bereik je je doel nog sneller. Onze personal trainers kunnen altijd voedingstips geven om je te ondersteunen.KWALITEITSTRAINING BIJ BELIEVE AND ACHIEVE

Onze trainer Giovanny beschikt over het diploma ‘SFG Kettlebell Instructor’. Om deze diploma te behalen heeft de trainer onder andere 100+ herhalingen van de kettlebell snatch met 28KG uitgevoerd. Speciaal feitje: er zijn pas 9 mensen in Nederland die dit diploma hebben weten te behalen!


  • Welke spieren train je met een kettlebell training?
  • Ik heb nog geen ervaring met de kettlebell, waar start ik?
  • Kan ik ook samen met een vriend(in) deze training volgen?
  • Welke groepslessen zijn er nog meer?
Welke spieren train je met een kettlebell training?

Eigenlijk alles. Voornamelijk je grote spiergroepen zoals je benen, rug en armen. Maar ook de kleinere spieren, omdat je lichaam goed de balans moet weten te houden. Kortom, een ‘full body workout’.

Ik heb nog geen ervaring met de kettlebell, waar start ik?

De kettlebell is er in verschillende gewichten. Daardoor kan je met deze training gewoon beginnen, ook als je minder ervaring hebt. Naarmate je het beter onder de knie krijgt, kun je een kettlebell zwaarder pakken en het zo opbouwen.

Kan ik ook samen met een vriend(in) deze training volgen?

Zeker. Met zijn tweeën sporten zorgt voor nog meer motivatie en uitdaging, ook bij deze training. Wij zorgen voor een goede sessie voor jullie allebei, ook als jullie van niveau verschillen.

Welke groepslessen zijn er nog meer?

Naast deze kettlebell training, hebben we ook nog groepslessen zoals: kickboksen, HIIT-training, bootcamp en boksen.


JOUW DOEL, ONZE FOCUS


BEGELEIDING

Met de juiste begeleiding zorgen we ervoor dat je jouw doel met deze training gaat bereiken


HET JUISTE PLAN

Aan het begin stellen we een plan op om jouw doel te bereiken


DUO-TRAINING

Deze les kan je ook samen met je vriend(in) volgen

×

Wij helpen je graag

Neem eenvoudig contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Vraag? Stuur ons een bericht