KICKBOKSEN IN AMSTERDAM

Kom kickboksen in Amsterdam bij Believe and Achieve. Bij deze sport worden de stoten van gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Deze les combineert zaktraining met het leren van belangrijke partnertechnieken.

Wil je deze sport ervaren, zonder de pijn van echt vechten? Start je eerste les en word een waardige tegenstander!


GRATIS PROEFLES AANVRAGENKICKBOKSEN OP JOUW TEMPO EN NIVEAU

Kickboksen is een bekende sport waarbij je zowel handen als benen gebruikt, om te stoten en te trappen. Je maakt gebruik van bokshandschoenen en scheenbeschermers. Deze kan je bij ons gebruiken of zelf meenemen.

Tijdens de lessen leren we je de juiste houding aan te nemen zodat je alles uit de oefeningen haalt en de juist technieken gebruikt. In onze privé gym in Amsterdam Oost hebben we een zak hangen waar je op gaat oefenen, maar je zal ook trainen met onze personal trainers.KICKBOKSEN VOOR VROUWEN

Kickboksen voor vrouwen en echt niet alleen maar een sport voor mannen. Bij deze sport gaat het naast technieken ook echt om conditie. Daarmee zal je het langer volhouden en sneller kunnen reageren. Naast technieken, zullen we ook werken aan je conditie. Als je afvallen als doel hebt, dan is deze sport ook een slimme keuze, want je verbrandt veel calorieën. Het is meer dan stoten en verdedigen en ook ideaal voor beginners!

Ook mogelijk om te volgen als DUO-training met z’n tweeën.


GRATIS PROEFLES AANVRAGEN

  • Welke spieren train je met kickboksen?
  • Kickboksen voor beginners is ook mogelijk?
  • Ik heb nog geen ervaring, waar start ik?
  • Kan ik ook samen met een vriend(in) deze training volgen?
  • Welke groepslessen zijn er nog meer?
Welke spieren train je met kickboksen?

Je gebruikt meerdere spiergroepen tegelijkertijd, net zoals bij boksen. Je stoot, maar je moet jezelf ook verdedigen. Je zal je bovenarmen, schouders, buikspieren en benen nodig hebben. Daar zullen we ook aan werken om die spiergroepen te verbeteren. De ideale combinatie tussen kracht en conditie training dus verbrand je er extra veel calorieën!

Kickboksen voor beginners is ook mogelijk?

Zeker! Je kan met kickboksen beginnen op elk niveau. Heb je interesse en wil je beginnen? Dan helpen we je op weg en leren we je de fijne kneepjes van deze sport. Als je al wat meer ervaring hebt, dan achterhalen we je niveau en starten we vanaf daar verder.

Ik heb nog geen ervaring, waar start ik?

Het begint allemaal door je aan te melden en het uit te proberen! Bij deze sport denken veel mensen dat het gaat om harde stoten en verdedigen, maar het is veel meer dan dat. Het gaat vooral om doorzettingsvermogen, evenwicht en behendigheid. Kortom, deze sport is voor iedereen! Als jij je 100% inzet, dan zorgen wij voor de juiste technieken!

Kan ik ook samen met een vriend(in) deze training volgen?

Zeker. Met zijn tweeën sporten zorgt voor nog meer motivatie en uitdaging, ook bij deze training. Wij zorgen voor een goede sessie voor jullie allebei, ook als jullie van niveau verschillen.

Welke groepslessen zijn er nog meer?

Naast kickboksen hebben we ook nog groepslessen zoals: kettlebell-training, HIIT-training, bootcamp en boksen.


JOUW DOEL, ONZE FOCUS


BEGELEIDING

Met de juiste begeleiding zorgen we ervoor dat je jouw doel met deze training gaat bereiken


HET JUISTE PLAN

Aan het begin stellen we een plan op om jouw doel te bereiken


DUO-TRAINING

Deze les kan je ook samen met je vriend(in) volgen

×

Wij helpen je graag

Neem eenvoudig contact met ons via WhatsApp of stuur een e-mail via info@believeandachieve.nl

× Vraag? Stuur ons een bericht